Klopp woedend op journalist: ‘Jij begrijpt het niet’

Foto: Klopp woedend op journalist: ‘Jij begrijpt het niet’

Liverpool won woensdagavond van Sheffield United, maar heel blij was Jürgen Klopp na afloop niet. Een grap van een journalist viel totaal verkeerd bij de Duitse trainer.

‘Dat je daar een grap over maakt, dat is dapper’

Na afloop meldde Klopp zich netjes bij Amazon Prime. De verslaggever van dienst blikte alvast vooruit op de wedstrijd van Liverpool tegen Crystal Palace aankomend weekend. “Jürgen, zaterdag moeten jullie naar Crystal Palace, en dat op je favoriete aftraptijd”, zei hij grappend. Klopp heeft zich vaker dan eens uitgesproken tegen wedstrijden met zo’n vroege aftrap. De opmerking, bedoeld als knipoog, viel bij Klopp totaal verkeerd.

“Dat je daar een grap over maakt, dat is dapper. Heel dapper”, zei de Duitser met een zichtbaar ontstemd gezicht. “Nu gaan we naar huis, we komen midden in de nacht aan, herstellen en dan moeten we alweer. Het is niet dat het oneerlijk is, Palace heeft vanavond ook gespeeld, maar het is gewoon niet… tja, jij begrijpt het ook niet, ook al werk je in het voetbal. Waarom zou ik het ook nog eens uitleggen, als je daar een grap over maakt toont het aan dat je er niks van begrepen hebt.”

Daar stopte Klopp niet. Hij uitte zijn onvrede nogmaals: “Voetbal is entertainment, ik begrijp het. Prima.” De verslaggever probeerde nog excuses te maken aan de Liverpool-coach, maar dat mocht niet baten. “Probeer je niet respectloos te zijn? Je wás al respectloos. Maar jij kan zeggen wat je wil, alleen ik kan niet zeggen wat ik wil, dat is heel anders”, sneerde Klopp.

Snap jij de reactie van Klopp?

  • Ik wel
  • Ik niet
144+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie