Klopp gestoord door opvallend telefoontje

Foto: Klopp gestoord door opvallend telefoontje

Jürgen Klopp heeft op de persconferentie vooruitgeblikt op de ontmoeting met Arsenal. De hoofdtrainer werd tijdens zijn verhaal door een verrassend telefoontje gestoord, wat voor veel gelach bij de Engelse media zorgde.

Topwedstrijd Liverpool tegen Arsenal

De Duitser maakte onlangs bekend dat hij bezig is aan zijn laatste maanden bij Liverpool. Het zorgt voor de nodige ontspannenheid bij Klopp, die erop gebrand is om dit voetbaljaar het landskampioenschap binnen te halen. Een overwinning op Arsenal zou ervoor kunnen zorgen dat dit doel dichterbij komt.

Het verschil tussen beide clubs is namelijk 5 punten in het voordeel van Liverpool. Klopp weet echter dat het niet eenvoudig wordt en waarschuwt zijn ploeg voor onderschatting. “Dit is allemaal ruis van buitenaf. Binnen de club focussen we ons gewoon op de wedstrijd. Het gaat goed, maar we moeten nog veel dominanter worden”, zo vertelt hij.

De trainer verwacht opnieuw veel van Alexis Mac Allister die ijzersterk op het middenveld speelt. “Hij is een soort voetbaldokter. Het verhaal van dat hij als kind al samenzat met zijn vader, broers en ooms om wedstrijden te analyseren is prachtig. Ik kan zijn vader niet genoeg bedanken voor wat hij hem over het voetbal heeft bijgebracht.”

Tandarts belt Klopp tijdens persconferentie

Tussendoor moest Klopp overigens even ophouden met praten, omdat zijn telefoon afging. Het ging daarbij niet om een belletje op voetbalgebied. “De tandarts belt. Dit kan weleens belangrijk zijn”, zo moest Klopp hard lachen om de situatie. De wedstrijd tussen Arsenal en Liverpool staat zondagavond om 17:30 uur op het programma.

Wint Liverpool van Arsenal?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
381+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie