‘Keiharde Vandaag Inside-clash’

Foto: ‘Keiharde Vandaag Inside-clash’

De Vandaag Inside-rel is allerminst ten einde. Volgens kenners lijken politiek verslaggevers Sam Hagens en Merel Ek even helemaal klaar te zijn met de populaire talkshow.

Merel Ek en Sam Hagens balen van VI-trio

Derksen zorgde eerder deze maand voor rumoer middels uitspraken over Haptamu de Hoop. Beide gasten spraken daar in de uitzending hun ongenoegen over uit, maar worden betiteld als belerend. Victor Vlam begrijpt dat, maar stelt hij in De Communicado’s: “Aan de andere kant: ik begrijp wel waarom mensen zoals Sam en Merel zich uit willen spreken in de dagen daarna tegen Johan Derksen, omdat zij natuurlijk terug moeten naar Den Haag.”

“Zij hebben ook linkse politici nodig voor informatie en die linkse politici zullen het niet pikken als Sam en Merel zich er niet tegen uitspreken”, vervolgt Vlam. “Anders krijgen ze het etiket dat ze alleen maar als een lemming achter Johan Derksen aanlopen. Dat is gewoon niet goed daar voor jouw werk in Den Haag, dus ik begrijp dat ze uit een soort van zelfbehoud zich echt uit moesten spreken.”

Vlam is van mening dat het VI-trio dit moet begrijpen. “Ik vind het logisch dat ze dat gedaan hebben. Ik vind ook dat Johan dat moet dulden omdat hij de oorspronkelijke fout heeft gemaakt. En ik vind het, heel eerlijk gezegd echt verschrikkelijk oncollegiaal van René van der Gijp om daar niet íets meer begrip voor op te brengen.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Moeten zij nog wel aanschuiven in VI?

  • Ja
  • Nee
9037+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie