KAMPIOEN van de EREDIVISIE BEKEND en EK-VERRASSING | SN Weekly met Anouk Hoogendijk #21

Foto: KAMPIOEN van de EREDIVISIE BEKEND en EK-VERRASSING | SN Weekly met Anouk Hoogendijk #21

In aflevering 21 van SN Weekly gaat het natuurlijk over de Eredivisie-topper tussen Feyenoord en PSV. De Eindhovenaren wonnen met 1-2 in De Kuip en staan nu liefst tien punten voor op de Rotterdammers. Betekent dat dat de ploeg van trainer Peter Bosz met twee vingers in de neus kampioen wordt? We vragen het Khalid Boulahrouz! Ook is er natuurlijk aandacht voor de EK-loting. Het Nederlands elftal speelt over een half jaartje tegen Frankrijk, Oostenrijk en een play-offwinnaar, en zou Marc Janko het geheim van de Oostenrijkers nu al willen verklappen? Je ziet het in SN Weekly!

Ingrediënten SN Weekly aflevering 21: Feyenoord-PSV (Eredivisie-kampioen bekend?) en EK-wedstrijden Oranje

Natuurlijk zat ook Khalid Boulahrouz voor de tv toen Feyenoord en PSV tegen elkaar speelden in Rotterdam-Zuid. Wat zag hij allemaal? “Eigenlijk een niet zo heel leuke wedstrijd om naar te kijken. Maar ik kon wel genieten van de manier waarop PSV dat (de overwinning, red.) voor elkaar kreeg.” Het team van Bosz staat nu liefst tien punten voor op zijn naaste belager uit Rotterdam. Is het kampioenschap binnen? Pakken ze de titel met twee vingers in de neus? “Als ze zo doorgaan, dan wel ja. Ik zie geen ander team dat hen kan verslaan. Feyenoord was eigenlijk de enige…”

Marc Janko over Oranje-Oostenrijk

Op het EK in Duitsland speelt Oranje tegen Frankrijk, een winnaar uit de play-offs en… Oostenrijk! Oud-FC Twente-speler Marc Janko is inmiddels gestopt, maar kan ons wel wat vertellen over zijn land: “Eigenlijk dacht ik meteen na de loting: dit kán gewoon niet slechter, met zulke sterke opponenten. Maar aan de andere kant… misschien is het helemaal niet zo negatief, want er liggen kansen voor Oostenrijk en ik verwacht een verrassing!”

SN Weekly

In SN Weekly blikt presentatrice Anouk Hoogendijk samen met jou terug op de afgelopen voetbalweek en vooruit op al dat ‘voetbalmoois’ wat komen gaat. SN Weekly komt elke dinsdag online op het YouTube-kanaal van SoccerNews.nl en daar wil jij natuurlijk als allereerste bij zijn! Abonneer je daarom nú op ons kanaal!

Gaat Oranje het goed doen op het EK?

  • Ik denk het wel
  • Ik denk het niet
58+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie