Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Juventus mengt zich in strijd om PSV’er’

Foto: ‘Juventus mengt zich in strijd om PSV’er’

Het belooft voor landskampioen PSV een drukke transferzomer te gaan worden. Een hele hoop spelers zijn na het kampioensjaar gewild in het buitenland. Dat geldt misschien nog wel het meest voor Johan Bakayoko.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Juventus op het vinkentouw voor Johan Bakayoko van PSV’

De Belgische rechtsbuiten kan naar onder meer Liverpool FC, Bayern München en nu ook Juventus. Dat meldt transferjournalist Nicolo Schira. Juventus zou in het afgelopen seizoen al meerdere keren een delegatie naar Eindhoven hebben gestuurd om Bakayoko te bekijken.

Bakayoko was met 9 doelpunten en 12 assists een belangrijke pijler onder het succesvolle seizoen van PSV. Mogelijk dat Bayern de beste papieren heeft, dat onlangs Vincent Kompany aanstelde als hoofdtrainer. De Belgische oefenmeester wilde zijn landgenoot vorig zomer al naar Burnley halen, die vorig jaar al contact opnam met Bakayoko. “Ik kreeg vorig jaar een telefoontje van Kompany, inderdaad. Hij legde toen zijn visie op voetbal uit. Dat was mooi. Ik verduidelijkte mijn visie. Het was een goed gesprek, maar dat was dus vorige zomer.”

Focus eerst op EK 2024 met België

Maar eerst richt de linkspoot zich op het EK 2024, waar hij met veel vertrouwen naar toe leeft. “Het maakt mij niet uit. Ik denk niet: deze gozer is beter. Ik denk: ik heb de bal, hij moet de bal zien af te pakken. Ik kan linksom en rechtsom. De tegenstander moet zich aanpassen aan mij, want ik wil me voor niemand aanpassen.”

Zou Juventus een goede stap zijn voor hem?

  • Ja
  • Nee..
962+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie