Jovanovic grote man bij koploper Standard Luik

Soccernews

[img align=left]uploads/logo jupiler league.jpg[/img]Standard Luik heeft zaterdagavond de koppositie in de Belgische Jupiler League veroverd. [i]De Rouches[/i] behaalden de vierde zege op rij. Roeselare werd in eigen huis van de mat geveegd: 0-4. Ook Anderlecht won gemakkelijk. De ploeg was in eigen huis te sterk voor FC Brussels: 3-0.

[b]Roeselare – Standard Luik 0-4[/b]
Milan Jovanovic was de grote man aan de zijde van Standard Luik. De Serviër scoorde na twaalf minuten de openingstreffer. Nog voor de thee verdubbelde hij die score. Ook het tweede bedrijf was voor Standard, Dieumerci Mbokani (67′) en Milan Jovanovic (71′) completeerde de score.

[b]RSC Anderlecht – FC Brussels 3-0[/b]
RSC Anderlecht heeft zich vanavond vrij gemakkelijk van FC Brussels ontdaan. De titelkandidaat nam al vroeg een ruime voorsprong. Cyril Théréau en Marcin Wasilewski troffen beide binnen twintig minuten doel. In de slotminuut beslissde Jonathan Legear de eindstand op 3-0.

[b]Overige uitslagen[/b]
Westerlo – Excelsior Moeskroen 0-2
Gent – Zulte Waregem 1-1
Cercle Brugge – FCV Dender EH 3-0
Bergen – Lokeren 0-1

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie