Javier Saviola officieel van Real Madrid

Soccernews

[img align=left]uploads/saviola, javier[/img] Javier Saviola verhuist naar Real Madrid na een ongelukkige periode bij Fc Barcelona waar hij nooit echt een goede indruk heeft kunnen maken. Het eeuwige talent van Barcelona werd al gauw afgestempeld toen Samuel Eto’o de voorhoede van Barca moest leiden. Door de goede indruk en de doelpunten van Eto’o leek er nooit echt een kans voor Saviola die hierdoor besloot om zijn contract uit te dienen.

Barcelona is achteraf niet blij dat zij een speler zien vertrekken naar de directe concurrent en maken zich dan ook zorgen om de keus van Saviola. Bernd Schuster heeft tijdens zijn aanstelling als coach van Real Madrid al aangegeven zeer verheugd te zijn dat Saviola naar Madrid gaat komen.

Saviola is na Metzelder en Pepe de derde aankoop van de Madrilenen en vooralsnog lijkt dit niet de laatste aankoop. Er wordt nog altijd naar een vervanger van David Beckham gezocht en ook heeft Schuster aangegeven er graag een creatiefe middenvelder bij te willen hebben. Ook Wesley Sneijder wordt in verband gebracht met Real Madrid.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie