EK finale:

Spanje

-

Engeland
14 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Horrorscenario voor Tagliafico’

Foto: ‘Horrorscenario voor Tagliafico’

Nicolás Tagliafico gaat zijn carrière niet vervolgen bij Benfica. De Portugese topclub ziet af van de komst van de 31-jarige oud-Ajacied.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Benfica ziet af van komst Nicolás Tagliafico

Dat meldt Fabrizio Romano woensdagavond. Tagliafico was in beeld bij Benfica, de club uit Lissabon is op zoek naar een linkervleugelverdediger. Met Robin Gosens was er nog een voormalig Eredivisie-speler in de race, maar volgens de transfergoeroe gaat geen van beide de move maken naar het Estádio da Luz. Naar verluidt kijkt Benfica naar andere optie, zonder dat daarbij namen genoemd worden.

Tagliafico speelt ondertussen twee jaar bij Olympique Lyon, nadat hij overkwam van Ajax. In Amsterdam vierde hij grote successen met drie keer het landskampioenschap en twee keer de winst van de KNVB Beker. Ook was hij onderdeel van de succesploeg die het schopte tot de halve finale van de Champions League. De wereldkampioen van 2022 heeft in Frankrijk naar een contract voor één seizoen. Een transfer ligt daarom in de lijn der verwachting, zodat Lyon nog een transfersom ontvangt voor de 31-jarige verdediger. Vorige zomer was Tagliafico nog in beeld om mogelijk terug te keren naar Ajax, maar dat zag toenmalig directeur Sven Mislintat niet zitten.

Ook geen Gosens

Gosens stond eveneens op de nominatie om Benfica te versteken, maar trainer Roger Schmidt gaat niet in zee met zijn landgenoot. Hij is nog wat aanvallender ingesteld als Tagliafico en speelt sinds een jaar voor Union Berlin. Zijn carrière is wat in het slop geraakt nadat hij zich stormachtig ontwikkeld na zijn move van Heracles Almelo naar Atalanta Bergamo. Zijn tijd bij Internazionale viel vervolgens tegen, waarna hij terugkeerde naar Duitsland. Gosens heeft overigens ook de Nederlandse nationaliteit.

Hoop je toch nog een keer op Tagliafico bij Ajax?

  • Ja, zou prachtig zijn
  • Nee, niet meer aan beginnen
550+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie