Hoongelach over United en Ten Hag in Engelse media

Foto: Hoongelach over United en Ten Hag in Engelse media

Manchester United verloor eerder vandaag met 1-2 van Fulham en wordt flink aangepakt door de diverse Engelse media. Vooral ook omdat de nieuwe grootaandeelhouder Sir Jim Ratcliffe eerder nog sprak van een poging om Manchester City en Liverpool van de troon te stoten.

Engelse media maken gehakt van ambitie Manchester United

De BBC stipt dat bijvoorbeeld fijntjes aan: “Manchester United kreeg een harde reality check, vier dagen nadat de nieuwe mede-eigenaar Sir Jim Ratcliffe sprak over een poging van United om Manchester City en Liverpool van de troon te stoten. Niemand zal na deze wedstrijd het geloof hebben dat de doelstellingen van Ratcliffe binnenkort behaald zullen worden.”

Manchester Evening News deelt een 4 uit aan trainer Erik ten Hag als rapportcijfer… “Hij had het mis door Forson in de basis te zetten, daar waar McTominay logischer zou zijn geweest. Hij voerde in de tweede helft veranderingen door, maar de keuze voor Eriksen was bijzonder.”

Champions League-ticket

“Manchester United ging van een punt, naar een grote kans op drie punten, naar geen enkel punt, waardoor de strijd om Champions League-voetbal nog zwaarder zal worden”, aldus The Athletic, en The Telegraph vult aan: “Op deze manier zal het veel langer dan drie jaar duren voordat Manchester United Manchester City en Liverpool van de troon kan stoten.”

De slotzang is voor The Times: “Op pijnlijke wijze komt er een einde aan de winning streak van vijf wedstrijden van Manchester United. Ten Hag gokte en gunde Omari Forson zijn eerste basisplaats in de competitie, in plaats van de ondermaats presterende Braziliaanse international Antony.”

Pijnlijk?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
349+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie