Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

“Hij heeft schijt aan de hele wereld, dat kan ik wel waarderen”

Foto: “Hij heeft schijt aan de hele wereld, dat kan ik wel waarderen”

Het gezegde ‘hate him or love him’ gaat in Nederland misschien wel voor niemand zó extreem op als voor Johan Derksen. Hockeyinternational Lars Balk vertelt in een interview met De Telegraaf dat hij wel fan is van de Vandaag Inside-analist.

Hockeyer Lars Balk kan eerlijkheid Johan Derksen wel waarderen

Op de vraag ‘met wie hij wel eens een avondje op pad zou willen’ zegt Balk: “Pfff. Er zijn weinig mensen tegen wie ik opkijk en ik hoef ook niet zo nodig met iemand op de foto. Wacht: ik ben best wel fan van Johan Derksen. Die is recht voor zijn raap, daar hou ik van.”

“Ik ben het niet altijd met hem eens en hij zegt niet altijd slimme dingen, maar ik denk wel dat het gezellig is om een kop koffie met hem te drinken. Hij heeft schijt aan de hele wereld, dat kan ik wel waarderen. Ook al is het negen van de tien keer op het randje.”

Hockeyer Lars Balk in Vandaag Inside?

Zou Balk wel eens bij VI aan willen schuiven? “Ze mogen me zeker vragen, lijkt me schitterend. Hoewel, als je Johan hoort over hockey… Hij is niet bepaald lovend over Maurits Hendriks en Jacques Brinkman, zeg maar. Wel mooi trouwens dat wij hockeyers consequent ongelijk hebben. Bullshit natuurlijk, want ik denk dat voetbal wel het één en ander van hockey kan leren. Met een paar hockey-aanpassingen zou het voetbal aanzienlijk geholpen zijn.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Ben jij fan van Derksen?

  • Ja
  • Nee
1330+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie