Hateboer toont emoties: “Ik ben er weer”

Foto: Hateboer toont emoties: “Ik ben er weer”

Hans Hateboer stond dinsdagavond na maandenlange blessureleed weer in het basisteam van Atalanta Bergamo. Het zorgde na afloop voor veel emoties bij de Nederlander.

De Oranje-international had afgelopen seizoen veel last van blessures. Waar hij verschillende keren langs de kant van het veld stond, moest hij vanwege een voetbalblessure sinds mei maandenlang op de tribune plaatsnemen. Na hard werken stond Hateboer dinsdag echter weer eens binnen de lijnen.

Reactie van Hateboer

Hateboer nam in gesprek met het clubkanaal de afgelopen maanden nogmaals onder de loep. “Eindelijk. Het waren zes lange maanden, maar ik ben er weer. Ik heb het enorm gemist. Ik kon niet wachten om weer onderdeel van de selectie te zijn en weer wedstrijden te spelen”, vertelde Hateboer.

De Nederlander stelde dat hij geen eenvoudige periode achter de rug heeft. “De afgelopen maanden waren soms behoorlijk zwaar in mijn eentje, afgezonderd van de groep. Nu heb ik weer een hele wedstrijd kunnen spelen. Het was de perfecte avond om weer terug te keren bij de ploeg. Nu moet ik meer spelen en trainen om weer in het ritme te komen.”

Wint Atalanta op bezoek bij koploper Napoli? Pak 3.60 keer je inzet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

 

Is Hateboer goed genoeg voor Oranje?

  • Ja, ik vind van wel
  • Nee, zeker niet
15+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie