Hartman: “Die dingen beginnen natuurlijk wel te spelen”

Foto: Hartman: “Die dingen beginnen natuurlijk wel te spelen”

Quilindschy Hartman ontwikkelt zich stormachtig bij Feyenoord. Het is dan ook niet verrassend dat hij nu al in verband wordt gebracht met een volgende transfer; de vorige linksback van de Rotterdammers, Tyrell Malacia, eindigde bij Manchester United.

Feyenoorder over transfer: ‘Ik hoop zeker ooit een grote stap te maken’

“Ik hoop zeker ooit een grote stap te maken, maar daar ben ik nu niet mee bezig. Die dingen beginnen natuurlijk wel te spelen als je het Nederlands elftal haalt en je in de Champions League laat zien”, reageert Hartman vanuit het trainingskamp in Spanje, in gesprek met de NOS.

“Manchester United is een hartstikke mooie club en voor mij is hij daar op een goed moment naartoe gegaan, want daardoor kon ik de overstap maken naar Feyenoord 1. Ik denk dat je die stap pas gaat maken als je het gevoel krijgt dat je niet meer wordt uitgedaagd bij de club. Dat gevoel heb ik nu nog niet en ik heb het gevoel dat ik elke dag nieuwe dingen leer en mezelf ontwikkel. Ik heb hier leuke gasten in het team en mijn omgeving thuis is ook veel waard.”

Titelrace al gelopen?

Op de titel rekent Hartman niet meer, nu PSV al tien punten voor staat. “Wij zijn nog niet kansloos voor de titel, maar de kans dat we kampioen worden, is klein. PSV gaat denk ik niet heel veel punten meer verspelen. We geven nu niet op, maar we moeten ons vooral focussen op de tweede plek. Ik denk dat we nog steeds goed bezig zijn met elkaar. We hebben meer punten dan vorig jaar, maar we hebben nu te maken met een team dat alles wint. Het is heel knap van PSV en het is aan ons om daar achteraan te gaan.”

Zou Hartman er goed aan doen om na dit seizoen een stap te maken?

  • Ja
  • Nee
112+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie