‘Vandaag Inside-gast zaait vertwijfeling’

Foto: ‘Vandaag Inside-gast zaait vertwijfeling’

Gordon hoopt na zijn trip naar Los Angeles nog altijd aan te kunnen schuiven bij de talkshow Vandaag Inside. In eerste instantie schoof de zanger een uitnodiging terzijde, maar daar kwam Gordon later op terug. Voor de tafelheren van Vandaag Inside lijkt het echter niet meer zo nodig te hoeven, die twijfelen of Gordon nog wel uitgenodigd moet worden.

Vandaag Inside twijfelt over uitnodigen Gordon

Onder meer René van der Gijp leverde keiharde kritiek op de zanger, die een aantal valse noten liet horen. Dat leverde over en weer de nodige verwijten op tussen Gordon en de Vandaag Inside-heren. Gordon riep graag aan tafel te willen komen om af te rekenen met het trio Wilfred Genee, Johan Derksen en Van der Gijp, maar of dat er nog van komt is nog maar de vraag.

Tegenover Shownieuws vertelt Van der Gijp Gordon niet meteen te willen afwijzen. “Weet je wat het is, lieverd? We kunnen geen peilingen houden helaas binnen ons programma, maar bij mij gaat het er altijd om: zou de kijker het leuk vinden? Ik heb geen idee.” De analist denkt dat het daar vanaf zal hangen. “Als de kijker het leuk vindt moeten we het doen, maar als de kijker denkt: zoek het uit, man, dan moeten we het niet doen.”

Wilfred Genee zegt er voorlopig geen peil op te kunnen trekken of Gordon nog wel of niet komt. “Het schiet alle kanten op. We kijken het wel eens even aan.” De presentator stelt wel duidelijk dat Gordon niet hoeft te verwachten dat hij aan tafel mag komen zitten. “Het enige is natuurlijk wel: ik las dat hij aan tafel wilde, maar Gerard Joling zit ook altijd aan de bar. Je kunt niet zomaar aan tafel, hè? Dat moet je wel verdienen die plaats.”

Geen zangverbod en hetze tegen Gordon

Een zangverbod wil Van der Gijp Gordon niet opleggen. “Hij mag van mij zingen. Ik heb er totaal geen enkel probleem mee, echt niet. Nul.” Moet hij dan een autotune meenemen is de vraag die de analist krijgt voorgeschoteld. “Hoeft ook nog geen eens van mij. Hij mag van mij zo vals als een kraai zingen. Het interesseert me echt geen reet. Ik vind het echt prima”, reageert de oud-profvoetballer.

Genee wil in ieder geval ook duidelijk maken dat hij verder niets tegen Gordon heeft. “Zonder gekheid: ik wil even duidelijk maken dat ik op zich een fan ben van Gordon, hè? Ik vind dat hij heel snel is, heel grappig is en heel leuk is. Alleen: maak het niet zo groot man. We zitten in een vak waarbij we uitdelen en moeten ontvangen. Je kunt niet alleen maar uitdelen in het vak, hè?”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Moet Gordon worden uitgenodigd?

  • Ja, moeten ze doen
  • Nee, niet aan beginnen
467+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

21:50
16+
De Telegraaf heeft EK-boodschap voor Noa Lang
21:30
45+
Ajax-flop vertrekt voor miljoenen naar oude club
21:15
237+
‘Dit bedrag vraagt Feyenoord voor Arne Slot’
20:50
134+
‘Premier League-trainer grootste kandidaat bij terugkeer Alex Kroes’
20:35
24+
‘Thiago Silva verlaat Chelsea voor nieuwe club’
20:20
57+
Gemengde reacties vanuit Engeland op Slot-geruchten: ‘In Arne we trust’
19:50
94+
Feyenoord: ‘Nog niks van Liverpool gehoord over Slot’
19:35
105+
Van der Vaart blikt terug op zijn ‘slechtste beslissing ooit’
19:20
163+
Van ‘t Schip komt met veelbelovende Henderson-update
18:50
114+
Antony reageert op veelbesproken moment na bekerontsnapping
18:29
201+
‘Nog veel meer Europese topclubs zitten achter Slot aan’
18:10
205+
“Driessen oppert komst van Ajax-man”
18:00
369+
Vertrokken Ajax-spelers: zo presteren ze bij hun nieuwe club
17:48
21+
Aston Villa verlengt met ‘nieuwe Ferguson’
17:39
19+
Miedema pakt weer minuten na tegenslag
17:32
186+
Feyenoord verlengt contracten vijftal niet
17:30
42+
Oosting waarschuwt zijn spelers: “We hebben nog niets”
17:11
248+
Belangrijke update Fabrizio Romano over Arne Slot
16:48
218+
‘Transferstrijd tussen Ajax en PSV’
16:30
260+
Dit zijn de beste teamgenoten ooit van Van der Gijp en Kieft
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie