Gillissen heeft spijt na uitlatingen

Soccernews

Bill Gillissen, de voormalig mental coach van Roda JC die gisteren in het Brabants Dagblad twee oud-spelers van Roda JC betichtte van criminele activiteiten, heeft nu al spijt van zijn uitlatingen. Hij is zelfs bereid excuses te maken.

Gillissen zei gisteren dat Regillio Vrede in zijn Roda-tijd regelmatig lijntjes cocaïne naar binnen snoof en dat Zeljko Kalac een keer met een pistool bij toenmalig Roda-voorzitter Theo Pickée binnen liep en hem probeerde af te persen.

Kalac, nu reserve-doelman bij AC Milan, reageerde woedend: ”Ik zweer je op m’n graf dat ik echt nooit een wapen heb gedragen. Gillissen is gek. Ik sleep hem voor het gerecht.” Ook Vrede liet weten juridische stappen tegen Gillissen te willen ondernemen wegens onterechte beschuldigingen.

De huidige algemeen directeur van Roda JC, Huub Narinx, zegt de uitlatingen van de oud-mental coach over een criminele cultuur bij Roda absoluut niet te kunnen plaatsen: ”We kunnen het ook niet checken bij Theo Pickée die ons helaas twee jaar geleden ontvallen is.”

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie