Gijp lacht voetbaltalkshow-concurrenten uit: ‘Net een crematie’

Foto: Gijp lacht voetbaltalkshow-concurrenten uit: ‘Net een crematie’

René van der Gijp heeft afgelopen dinsdagavond korte metten gemaakt met de concurrenten van voetbaltalkshow Rondo, van Ziggo Sport. De goedlachse analist vergeleek het qua sfeer met ‘een crematie’.

Van der Gijp vergelijkt Rondo (Ziggo Sport) met ‘een crematie’

“Ik zat dat Rondo te kijken, maar dat is ook net alsof je naar een crematie zit te kijken”, brult Van der Gijp in Vandaag Inside. “Er is ook niemand die iets tegen een ander zegt hè? Die Van der Vaart raaskalt ook weleens. Het is wel leuk, maar dan zeg je als Van Basten zijnde toch: je hebt misschien wat te lang aan de lunch gezeten. Dat kan toch, op maandagmiddag. Maar die Marco joh… Ik zat te kijken. Moet je kijken hoe dat gaat daar.”

Er worden beelden getoond van Van der Vaart die stelt dat ‘Aston Villa niet gelijk goed is omdat ze nu vierde staan in de Premier League’, nochtans de sterkste competitie van de wereld. De oud-middenvelder is er van overtuigd dat Ajax kan winnen donderdag in Birmingham.

‘Rafael van der Vaart raaskalt in Rondo’

Johan Derksen: “Ik zit nou heel afstandelijk al die voetbalshows te kijken. Ik heb er zelf ook twintig jaar aan meegedaan. Het is me een geleuter. Er is niemand meer die iets leuks zegt.” Wilfred Genee vindt Van der Vaart nog ‘het minst erg’. “Bij Studio Voetbal is hij de enige die nog wat reuring brengt. Wat ook meespeelt is denk dat ik dat ze graag bevriend willen blijven met de spelers, waardoor er altijd nog de mogelijkheid is om ze te interviewen en een band op te bouwen. Dat is ons niet helemaal gelukt.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Kijk jij naar Rondo?

  • Ja
  • Nee
110+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie