Geschrokken Guardiola doet dringende oproep

Foto: Geschrokken Guardiola doet dringende oproep

Pep Guardiola is behoorlijk geschrokken van de woninginbraak die in het huis van Jack Grealish heeft plaatsgevonden. Naar aanleiding daarvan heeft de hoofdtrainer een dringend advies aan de spelersgroep gegeven.

Inbraak in huis van Grealish

Woensdagavond was Grealish met Manchester City op bezoek bij Everton, een duel dat met 1-3 werd gewonnen. In zijn huis vond tegelijkertijd een brute inbraak plaats. Inbrekers slaagden erin om zijn luxueuze woning binnen te komen en haalden naar verluidt voor 1,1 miljoen euro aan sieraden en horloges weg.

Maar liefst tien familieleden zouden op het moment van inbraak in het huis aanwezig zijn geweest. Volgens diverse Engelse media gaat het onder meer om zijn verloofde, zijn ouders, twee zussen en een broer. Zij zouden de inbraak door hebben gehad toen de hond begon te blaffen en ze vervolgens boven geluiden hoorden.

Dringend advies van Guardiola

Het is bepaald niet voor het eerst dat dit in Engeland plaatsvindt, want onlangs was Kevin de Bruyne ook al slachtoffer. Guardiola vindt het een trieste zaak, maar is tegelijkertijd van mening dat de spelers eveneens hun verantwoordelijkheid moeten nemen. Tegen The Sun stelt hij dan ook dat zij in de toekomst minder privézaken op social media moeten delen.

“Hoe minder ze weten wat je doet, hoe beter. Mensen wachten en wachten namelijk om te zien waar spelers zijn”, zo laat de Spaanse oefenmeester weten. “Het heeft veel indruk gemaakt op hem en zijn familie. Het is helaas aan de orde van de dag. Spelers hebben goede beveiliging, maar dat houdt inbrekers niet tegen. Gelukkig is er niemand gewond geraakt.”

Heeft Guardiola gelijk

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
283+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie