Gelekt: ‘Dit worden de kleuren van het Ajax-uittenue 2024/25’

Foto: Gelekt: ‘Dit worden de kleuren van het Ajax-uittenue 2024/25’

De kleuren van het uittenue en derde tenue van Ajax voor het seizoen 2024/2025 zijn bekend. Het doorgaans betrouwbare Footy Headlines lekte de tenues op hun website, waar twee redelijk nieuwe kleurcombinaties te zien zijn.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

In voorgaande seizoenen zat het medium er zelden naast

Footy Headlines staat bekend als een van de voornaamste bronnen voor gelekte voetbalshirts. Sinds het seizoen 2000/01 hebben Ajax en Adidas een partnerschap. Voor het aankomende seizoen hebben ze in samenwerking een uitshirt ontwikkeld dat grotendeels in de kleur blauw is ontworpen.

De website bericht over ‘crew blue’, wat wordt beschreven als denimblauw. In het uitshirt van Ajax voor het komende seizoen hebben het Ajax-logo, de drie schouderstrepen van Adidas en de sponsoruitingen een lichtgele kleur, bekend als ‘pulse yellow’. Dit betreft een zeer lichte, fluorescerende gele tint. Ajax zal dit shirt dragen in de Eredivisie en andere competities gedurende het komende seizoen. Er is op dit moment nog geen informatie beschikbaar over het exacte ontwerp van het uitshirt van Ajax voor het seizoen 2024/25, schrijft Footy Headlines.

Derde tenue

Aan het begin van vorige maand lekte het ontwerp van het derde tenue van Ajax voor het aankomende seizoen grotendeels uit. Dit shirt is in ieder geval gekenmerkt door een ‘helder grijze’ kleur, al lijkt het ook erg op een wit shirt. Op het uitgelekte tenue zijn de sponsoruitingen in het rood te zien. Hoewel de rode accenten op het shirt op dit moment nog speculatief zijn, suggereerde het medium dat “bordeaux-rood” passend zou zijn.

Wat meteen opvalt, is het klassieke Ajax-logo dat tussen 1928 en 1991 op de borst van de club prijkte. Het is ook mogelijk dat het nieuwe derde shirt een ander embleem van Adidas krijgt, namelijk het bladvormige logo in plaats van de drie strepen. Beide retro-logo’s zijn niet bevestigd. Dit ontwerp is dus slechts speculatie.

Vette kleuren hoor!

  • Ja, zeker
  • Nee, niet echt
591+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie