Geeraerd nieuwe coach Roeselare

Soccernews

Dirk Geeraerd wordt de nieuwe coach van KSV Roeselare. Hij volgt Dennis van Wijk op, die naar Willem II vertrok. Geeraerd komt over van Waasland. “Ik heb bijna alle reeksen van het nationale voetbal doorlopen”, bedenkt Geeraerd zich op de Belgische radio. “Als je dan ook nog eens alle jeudgreeksen getraind heb, dan is het ultieme om in eerste klasse aan de slag te gaan.” Geeeraerd combineerde het voetbal met nog een baan op de luchthaven.

Het begin dit seizoen gepromoveerde Roeselare heeft als doel wederom goed te blijven presteren in de hoogste Belgische afdeling. “Het is altijd zo dat het tweede jaar moeilijker is dan het eerste. Langs de andere kant kom ik in een ploeg terecht waar alles al op poten staat. Ik heb dus een stevige basis om op verder te bouwen. Roeselare nam zelf met mij contact op en dat vind ik een vorm van erkenning. Weet je, je kan dit vergelijken met een wielrenner die in het wiel van Tom Boonen hangt. Als je hem dan ook nog eens kunt kloppen, dan heb je goed gespeeld.”

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie