Geduldige Sneijder hekelt werkwijze Ajax

Soccernews

[img align=left]uploads/sneijder, wesley [6].jpg[/img]Wesley Sneijder is teleurgesteld in Ajax, dat heeft hij laten weten tegenover het [i]Algemeen Dagblad[/i]. De middenvelder is momenteel in Thailand op oefenstage met het Nederlands elftal en moest vanuit de media vernemen dat Ajax een lucratief voorstel van Valencia naast zich neer heeft gelegd.

“Dat het is afgeketst hoor en lees ik althans. De leiding van Ajax heeft mij persoonlijk niets laten weten en dat vind ik belachelijk,” meldt een teleurgestelde Sneijder vanuit Azië. “Het nieuws zelf is voor mij een teleurstelling, ik had mijn zinnen had gezet op een vertrek naar Valencia. Maar blijkbaar is de situatie zo dat ik niet weg kom bij Ajax.”

In principe zou Sneijder kunnen aansturen op een vertrek uit de Amsterdam ArenA, maar zo zit de geboren Utrechter niet in elkaar. “Ik ga er nu vanuit dat ik me 5 juli gewoon meld op de eerste training van Ajax voor het nieuwe seizoen. Vervolgens zien we het wel, ik heb nog geduld tot 31 augustus. En komt er geen andere concrete interesse los, dan blijf ik bij Ajax en zal ik mijn stinkende best doen om volgend jaar nóg beter te presteren. Ik zal zeker geen rel schoppen om een vertrek te forceren.”

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie