‘Gecancelde’ Vandaag Inside-bargast: “Slaap er minder goed van”

Foto: ‘Gecancelde’ Vandaag Inside-bargast: “Slaap er minder goed van”

Lange tijd was ze een zeer graag geziene gast bij Vandaag Inside, maar de afgelopen maanden is Roxane Knetemann amper nog aan de bar te bewonderen bij het programma. Kijkcijferexpert Tina Nijkamp legde al uit dat Knetemann ‘niet gecanceld is, maar dat er simpelweg weinig te vertellen valt over het wielrennen zolang het seizoen nog niet hervat is’.

Speculaties raken Roxane Knetemann (Vandaag Inside)

“Ik had een heftige week, ja. Er werd gespeculeerd over mijn gecancelde status bij jullie. Ja, ik wist er niks van. Volgens mij komt het gewoon omdat ik wat minder bij jullie zit. Ik snap er niks van, maar je slaapt er toch wat minder goed van”, geeft Knetemann toe op de radio bij Wilfred Genee in The Friday Move (BNR).

“Daarnaast: een van onze bekende roddelbladen in Nederland ging ook nog vragen of ik zwanger was. Maar nee. Bij deze: ik ben niet zwanger. Maar dan ga ik wel weer denken: misschien moet ik meer naar de sportschool.” Knetemann gaat verder: “Wat heb ik gedaan vanochtend? Ik heb voor het eerst in vijf jaar op een hometrainer gefietst. Ik heb nooit gedacht dat ik dat zou doen nadat ik gestopt ben, want dat is gewoon niet leuk. Fietsen is leuk in de buitenlucht, maar niet op de hometrainer in een garage.”

De speculaties over de ‘canceling’ en ‘zwangerschap’ knagen aan Knetemann. “In het begin wist ik niet hoe ik daarmee moest omgaan. Ik merk nu wel… Precies twee jaar geleden mocht ik bij jullie aan de bar zitten en dat veranderde echt veel. Veel mensen kijken naar jullie programma en toen ineens kreeg ik een gezicht. Dat was heel leuk, dat gaf veel energie en ik dacht: ik kan de wereld aan.”

Zou jij Roxane graag spoedig terug willen zien in VI?

  • Ja
  • Nee
1290+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie