Frenkie de Jong heeft alvast oproep aan Oranje-fans: “Dat hebben we hebben nodig”

Foto: Frenkie de Jong heeft alvast oproep aan Oranje-fans: “Dat hebben we hebben nodig”

Frenkie de Jong verheugt zich op het aankomende jaar met het Nederlands elftal, en dan met name het EK in Duitsland. De middenvelder van FC Barcelona doet daarbij een oproep aan de Oranje-fans.

Middenvelder kijkt uit naar aanstaand EK

In een interview met de NOS krijgt De Jong de vraag of 2024 een goed jaar voor Oranje gaat worden. “Dat hopen we wel. Het hangt natuurlijk af van hoe we het gaan doen, maar een eindtoernooi met je land is het mooiste wat er is als voetballer”, antwoordde de international uit Arkel.

Supertrots

“We kijken er heel erg naar uit, zijn supertrots dat we voor Oranje mogen spelen en het land mogen vertegenwoordigen op het EK”, vervolgde De Jong, die zich richtte tot de trouwe Nederlandse aanhang. “Hopelijk komen er veel fans over naar Duitsland. Dat zou ons goed doen, die steun hebben we echt nodig. Het is wel iets waar ik heel erg naar uitkijk.”

De Jong kende persoonlijk geen geweldig jaar als international, zou mistte de sterkhouder zes interlands door blessureleed. Tijdens de EK-kwalificatie pakten andere internationals de handschoen op, zoals Tijjani Reijnders op het middenveld. “Ik volg het voetbal sowieso en Nederlanders met extra interesse. Leuk om te zien hoe Reijnders het doet bij Milan”, besloot de kersverse vader.

Gaat De Jong Oranje echt weer bij de hand nemen?

  • Verwacht ik zeker!
  • Nou…
115+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie