Frankrijk haalt opgelucht adem: Nice-speler van viaduct gehaald

Foto: Frankrijk haalt opgelucht adem: Nice-speler van viaduct gehaald

Goed nieuws vanuit Frankrijk, waar de toegesnelde hulpdiensten hebben kunnen voorkomen dat OGC Nice-speler Alexis Beka Beka zelfmoord heeft gepleegd. De 22-jarige Parijzenaar stond op de rand van een viaduct en wilde er een einde aan maken nadat zijn vriendin de relatie had verbroken.

Alexis Beka Beka inmiddels van viaduct weg begeleid

Dankzij een interventie door de politie, brandweer en een psycholoog van Nice besloot Beka Beka uiteindelijk van de rand af te komen en werd hij weg begeleid. In een liveblog schreef RMC Sport: “Hij heeft zijn auto op de vluchtstrook geparkeerd en dreigt te springen. De politie en brandweer voeren momenteel de onderhandelingen met Beka Beka, terwijl een interventiegroep probeert de omgeving veilig te houden. Een psycholoog van de club is onderweg om te ondersteunen bij het onderhandelen.” Met succes, dus.

Denk jij aan zelfmoord? 113 Zelfmoordpreventie is er voor je. Je kunt gratis en geheel anoniem bellen via 0800-0113.

Voetballoopbaan in Frankrijk en Rusland

De 22-jarige Fransman doorliep de jeugdopleiding van SM Caen en bereikte een aantal jaren geleden het eerste team. In 2021 besloot hij om de overstap naar de Russische competitie te maken en een contract te ondertekenen bij Lokomotiv Moskou, waar hij door de Russische inval in Oekraïne slechts een jaar zou spelen.

In 2022 keerde hij terug naar Frankrijk, om de uitdaging aan te gaan bij OGC Nice. Gedurende zijn eerste seizoen slaagde hij erin om in 14 competitiewedstrijden in actie te komen, terwijl hij ook in de Conference League zijn minuten maakte. Dit voetbaljaar lukte het hem nog niet om in de Ligue 1 uit te komen.

Denk jij dat Nice komend weekend ‘gewoon’ gaat voetballen?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
106+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie