Fraaie transfer lonkt voor captain Jong PSV

Foto: Fraaie transfer lonkt voor captain Jong PSV

Bij Jong PSV heeft hij zich dit seizoen in de kijker van andere clubs gespeeld: Mohammed Nassoh kan Eindhoven komende zomer gaan verlaten. De 21-jarige middenvelder heeft onder meer opties vanuit de Engelse Championship.

Mohammed Nassoh overweegt vertrek uit Eindhoven

Nassoh speelt al sinds 2010 bij PSV, maar een debuut in de hoofdmacht kwam er nooit van. “Dat is soms balen, maar er is geen tijd om lang daarmee bezig te zijn”, vertelt de dribbelaar aan het Eindhovens Dagblad. Hij heeft al 93 wedstrijden voor Jong gespeeld en is daarmee de ‘recordhouder’ van de huidige selectie.

“Voor mij is het belangrijk om in het voetbal te blijven investeren en dan met name in het gedeelte zonder bal. Sneller en beter omschakelen, is iets wat ik wil verbeteren bijvoorbeeld. Ik probeer weg te blijven van verleidingen en randzaken en me helemaal te concentreren op het ontwikkelen van mezelf. Op jonge leeftijd is dat niet altijd makkelijk, maar ik wil als profvoetballer slagen en moet daar alles voor doen en laten. Natuurlijk had ik op meer gehoopt, maar ook Jong PSV is zeer serieus profvoetbal.”

Premier League International Cup en aflopend contract

Donderdag speelt Nassoh met Jong PSV tegen Chelsea in de Premier League International Cup. “Vorig jaar merkte je dat vooral clubs uit het Championship naar deze wedstrijden hadden gekeken, want er werd bij mijn zaakwaarnemer ineens volop geïnformeerd. (…) De afgelopen transferperiodes waren er mogelijkheden om naar een andere club te gaan, ook in het buitenland. Dat zag ik niet zitten. Het was goed om hier te blijven en te kijken naar kansen om door te stoten, maar helaas zijn die nog uitgebleven. Wie weet in de komende periode nog.” Komende zomer loopt zijn contract af, PSV wil verlengen. “Uiteindelijk maak ik in goed overleg met mijn zaakwaarnemer een keuze, maar ik wil nu presteren in de komende wedstrijden.”

Denk jij dat hij gaat verlengen?

  • Ja
  • Nee
239+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie