Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Foto’s ontkrachten gerucht omtrent doping Rusland

Soccernews

Rusland heeft de halve finales van het Europees Kampioenschap in Oostenrijk en Zwitserland bereikt na gebruik van doping. Althans, zo melden verschillende media. Onder andere de [i]BBC[/i] publiceerde een foto met daarop Rusland’s steraanvaller Andrei Arshavin, die een blauwe tong had.

Dat de relevatie van de Russische ploeg zich met een blauwe tong liet fotograferen, duidt erop dat er doping in het spel is, zo meldt het Engelse medium. Een blauwe tong is een bijverschijnsel na gebruik van doping. Overigens kunnen er nog geen conclusies en dergelijke worden getrokken, omdat er ook nog ‘gewoon’ snoepjes en drankjes bestaan waar de tong een blauwe kleur van krijgt.

Maar argumenten vóór het dopinggeval zijn er meer dan tégen. Bijvoorbeeld dat de Russen véél sneller, fitter en actiever waren dan de Nederlanders. Het is nog even afwachten, maar mocht er meer informatie beschikbaar worden dan zullen wij u deze niet onthouden.

[b]Update 13:25[/b]
Op de website [i]Dumpert.nl[/i] verschenen in een eerder stadium al foto’s van Andrei Arshavin waarop duidelijk is te zien dat de blauwe tong het gevolg is van het drinken van een blauw sportdrankje. Hiermee is het gerucht volledig ontkracht.
[url=http://www.dumpert.nl/mediabase/158031/5cd9282a/arshavins_blue_tongue_doping_myth.html][b]Bekijk hier de foto’s van Arshavin[/b][/url]

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie