Fortes Rodriguez op non-actief gesteld door RBC

Soccernews

[img align=left]uploads/fortes rodriguez, jose[/img]RBC Roosendaal heeft haar verdediger José Fortes Rodriguez voorlopig op non-actief gezet. De club baseert deze straf op ontoelaatbare uitspraken van de 33-jarige verdediger over scheidsrechter Temmink, gisteren voor de camera’s van Talpa.

Het is al de tweede keer dat Fortes Rodriguez in de clinch ligt met zijn club. Twee jaar geleden moest de eigenzinning Fortes Rodriguez bij AZ vertrekken, nadat hij verschillende persoonlijke beledigingen afvuurde op toenmalig trainer Co Adriaanse.

Gisteren maakte Fortes Rodriguez het echter nog bonter toen hij voor de camera’s van Talpa scheidsrechter Temmink uitmaakte voor iemand met een down-syndroom. Arbiter Temmink kon dit allerminst waarderen en heeft inmiddels de aanklager betaald voetbal een vooronderzoek laten starten naar de uitspraken.

“Er kijken miljoenen mensen. Spelers moeten zich realiseren wat voor schade zo’n uitspraak kan aanrichten”, zo vond Temmink. RBC Roosendaal heeft het er ook niet bij laten zitten en heeft besloten de verdediger per direct te ontslaan. Volgens RBC past de houding en de uitlatingen niet binnen het beleid van de club en heeft Fortes Rodriguez het bestuur geen andere keuze gelaten dan hem ( voorlopig ) weg te sturen.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie