Feyenoord-talent ambitieus: ‘Nieuwe successen en prijzen behalen’

Foto: Feyenoord-talent ambitieus: ‘Nieuwe successen en prijzen behalen’

Sinds de start van dit voetbalseizoen maakt Antoni Milambo officieel deel uit van de A-selectie van Feyenoord. De jonge middenvelder geniet met volle teugen, maar kijkt met ambitie naar de toekomst. In gesprek met Hand In Hand-magazine blikt hij vooruit.

Antoni Milambo over zijn toekomst met Feyenoord

“Ik ben tevreden over mijn ontwikkeling tot nu toe”, klinkt de 18-jarige middenvelder . “Ik steek veel energie in de trainingen en ik merk dat ik een betere speler ben geworden. Ik zie mezelf als een aanvallende middenvelder die ook op de nummer 8-positie uit de voeten kan. Eigenlijk ben ik een echte box-to-box-speler met flink wat loopvermogen. Ik ben goed in het vasthouden van de bal met overzicht en heb een goed schot.”

Dat het beter kan, weet Milambo ook. “Natuurlijk, er is altijd ruimte voor verbetering en ik moet nog meer laten zien op dit niveau in de minuten die ik krijg. Ik zou fysiek nog sterker kunnen worden en mijn looppatronen kunnen optimaliseren. Het draait allemaal om het zien en creëren van de juiste oplossingen op het veld. Elke dag zet ik me keihard in om de speler te worden die ik weet dat ik kan zijn.”

“Het voelt natuurlijk geweldig om dit vertrouwen van de club te krijgen. Feyenoord is niet zomaar een club voor mij; het is mijn thuis, de club waar mijn hart ligt. Ik ben ervan overtuigd dat ik hier als speler verder kan groeien en me kan ontwikkelen. Er zijn nog genoeg doelen om te halen en ik ben vastbesloten om uit te groeien tot een vaste basisspeler en samen met mijn team prachtige successen te behalen. Vorig seizoen mocht ik van dichtbij de kampioensvreugde meemaken, wat natuurlijk geweldig was, maar dat voelde niet echt als mijn kampioenschap. Ik hoop in de komende jaren een nog belangrijkere rol te kunnen spelen in het behalen van nieuwe successen en prijzen met Feyenoord”, besluit Milambo ambitieus.

Milambo is de toekomst van Feyenoord.

  • Ja, zeker!
  • Nee, vind ik niet.
208+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie