Feyenoord stelt één belangrijke voorwaarde aan komst Priske

Foto: Feyenoord stelt één belangrijke voorwaarde aan komst Priske

Brian Priske wordt de nieuwe trainer van Feyenoord. De Deen gaat een meerjarig contract tekenen in De Kuip en moet voortborduren op het succesvolle werk van de naar Liverpool vertrokken Arne Slot. De Telegraaf schetst dat Feyenoord echter wel een belangrijke voorwaarde heeft voor de komst van Priske.

Feyenoord wil Deense invasie voorkomen

Volgens de ochtendkrant bespreekt Feyenoord momenteel met Priske nog de verdere invulling van zijn staf. “De Rotterdammers willen geen totale invasie van Denen en hechten waarde aan een stuk van de eigen cultuur in de club, die sowieso al gewaarborgd wordt door John de Wolf als assistent”, klinkt het.

Te Kloese heeft zich volgens de ochtendkrant niet laten overhaasten in de zoektocht naar een nieuwe trainer. “Ook liet Feyenoord zich niet onder druk zetten door de vroegere Tsjechische international en voormalig Dortmund- en Arsenal-speler Tomas Rosicky. Die probeerde als technisch directeur bij Sparta Praag het onderste uit de kan te halen, maar Feyenoord was niet van plan om een groot deel van de 13 miljoen euro die Liverpool kwijt is aan Slot en zijn assistenten weer over te maken naar Praag”, schrijft Telegraaf-journalist Marcel van der Kraan.

Mocht een deal met Priske niet rondkomen, dan was daar volgens de krant op de achtergrond nog de mogelijkheid om door te schakelen naar Graham Potter. Naar verwachting zal de komst van De Deen in de komende dagen officieel bekendgemaakt worden. Priske zal direct vol aan de bak moeten op zijn selectie op orde te krijgen. “De Deen kijkt al naar een woning in Rotterdam en is vol in overleg over de samenstelling van de selectie, waarin hij enkele kopstukken zal kwijtraken.”

Is Priske de juiste man voor Feyenoord?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
945+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie