Feyenoord start Talent Pool II

Soccernews

[img align=left]uploads/logo feyenoord.jpg[/img]Na de uitverkoop van Talent Pool I is Feyenoord gestart met de verkoop van Talent Pool II. In het participatiefonds kan de investeerder een aandeel kopen in de spelers Ron Vlaar, Andwélé Slory, Jacob Lensky, Mitchell Schet, Dwight Tiendalli, Sherif Ekramy en Serginho Greene. In totaal zijn er twintig aandelen uitgegeven met ieder een waarde van 250.000 euro.

Commercieel directeur Chris Woerts is erg te spreken over de uitverkoop van de eerste Talent Pool. “Het is een geweldig succes geworden. De Talent Pool I was bedoeld om ons financiële slagkracht te geven op de transfermarkt. De resultaten van de afgelopen week spreken wat dat betreft voor zichzelf. We zijn blij en trots dat we nu al met de Feyenoord Talent Pool II van start kunnen gaan. Met de Talent Pool II willen we een volgende stap vooruit zetten”, aldus Woerts op de clubwebsite.

Volgens Feyenoord is door de vijf miljoen euro opbrengst uit de eerste Talent Pool transferbudget vrijgekomen om enkele toppers aan te trekken. In de afgelopen weken wisten de Rotterdammers al Roy Makaay, Giovanni van Bronckhorst, Kevin Hofland en Tim de Cler vast te leggen. Merkwaardig genoeg kostten deze transfers de club meer dan vijf miljoen euro en heeft het nog steeds een schuld van zeventien miljoen euro.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie