Feyenoord slaat toe op transfermarkt

Foto: Feyenoord slaat toe op transfermarkt

Feyenoord heeft het voor elkaar gekregen om een Amerikaans talent aan de club toe te voegen. Op de clubwebsite laten de Rotterdammers weten dat Paulo Rudisill een contract heeft ondertekend.

Contract Rudisill bij Feyenoord

De 18-jarige middenvelder maakte jarenlang onderdeel uit van de jeugdopleiding van Los Angeles Galaxy, waar hij in de zomer van 2023 vertrok. Rudisill had de vurige wens om ooit in het Europese voetbal terecht te komen en kreeg van Feyenoord de gelegenheid om zijn kwaliteiten aan de trainers te laten zien.

Afgelopen vrijdag speelde hij voor Feyenoord Onder 18 een wedstrijd mee tegen de leeftijdsgenoten van FC Groningen en maakte hij een uitstekende indruk op Robin van Persie en Brian Pinas. Het sterkte Feyenoord in de gedachte om hem een contract aan te bieden. Het Amerikaanse talent ligt tot medio 2026 vast.

“Al sinds ik klein was hoopte ik ooit om als voetballer actief in Europa te zijn”, vertelt Rudisill na het onderteken van zijn verbintenis. “Ik ben er dan ook zeer trots op dat ik nu voor een grote en mooie club als Feyenoord mag uitkomen. Op deze plek kan ik me uitstekend verder ontwikkelen en ga ik er alles aan doen om ooit Feyenoord 1 te halen.”

Hoog verwachtingspatroon voor komende jaren

Hoofdjeugdopleiding Rini Coolen is eveneens enthousiast: “Paulo is een aanvallend ingestelde middenvelder die op meerdere posities uit de voeten kan. Tevens is hij inzichtelijk sterk en beschikt hij over de juiste winnaarsmentaliteit. Ondanks dat hij pas kort speler van Feyenoord is, heeft hij zich al razendsnel weten aan te passen bij de club. Het is mooi om te zien hoe hard hij iedere dag werkt om het maximale uit zichzelf te halen.”

Geeft Feyenoord haar talenten voldoende kansen?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
1351+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie