‘Feyenoord richt pijlen op Franse rechtsback’

Foto: ‘Feyenoord richt pijlen op Franse rechtsback’

Feyenoord werkt achter de schermen aan de komst van Lorenz Assignon, zo meldt L’Équipe. De Fransman zou ontevreden zijn bij Stade Rennes en geïnteresseerd zijn in een overstap naar Rotterdam.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Ontevreden Assignon bij Stade Rennes

Toen Hamari Traoré afgelopen zomer de overstap maakte naar Real Sociedad, was Assignon de logische opvolger. Hoofdtrainer Bruno Genesio gaf hem aan het begin van het seizoen dan ook de kans. De oefenmeester vertrok echter en werd overgenomen door Julien Stéphan, die het minder in hem ziet zitten.

De talentvolle rechtsback ziet inmiddels dat meerdere teamgenoten de voorkeur krijgen, waardoor hij aan zijn management heeft laten weten dat hij openstaat voor een transfer. Feyenoord zou intussen naar Assignon hebben geïnformeerd en volgens het Franse medium het gevoel hebben dat een transfer mogelijk is.

Extra rechtsback voor Feyenoord

Arne Slot wil voor de tweede seizoenshelft alle posities zo goed mogelijk bezet hebben en zoekt met Dennis te Kloese naar een extra rechtsback. Met Bart Nieuwkoop en Lutsharel Geertruida heeft hij twee keuzes aan de rechterkant van de verdediging, maar de Oranje-international kan hij ook op andere posities gebruiken.

Assignon zou de trainer meer vrijheid geven in zijn opstelling, zodat hij vaker tactische aanpassingen kan doen. De verwachting is dat de defensieve kracht nog deze week de overstap naar De Kuip zal maken. Voorlopig is het afwachten of beide partijen er daadwerkelijk uit komen, of dat er toch een kink in de kabel komt.

Zou Assignon een goede aankoop zijn?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
241+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie