Feyenoord presenteert eerste winterversterking

Foto: Feyenoord presenteert eerste winterversterking

Feyenoord heeft zich versterkt met Luc Netten, zo maken de Rotterdammers op de clubwebsite bekend. De verdediger heeft een verbintenis ondertekend tot medio 2025, met een optie voor nog een seizoen.

Eerste versterking voor Feyenoord

De komst van Netten hing al een tijdlang in de lucht. Tien jaar lang maakte hij onderdeel uit van de jeugdopleiding van PSV, waarna hij in de zomer van 2022 besloot om zijn periode in Eindhoven te beëindigen. Netten tekende vervolgens een contract bij NEC en maakte aan het begin van dit seizoen zijn debuut tegen Sparta Rotterdam.

Al een langere tijd volgde Feyenoord de verrichtingen van Netten. De club raakte steeds enthousiaster over de kwaliteiten van de jonge speler en besloot een poging te wagen om hem binnen te halen. De 19-jarige defensieve kracht bleek bereid te zijn om de overstap te maken, waardoor Feyenoord hem donderdag kon presenteren.

“Luc kan zowel in de achterhoede als op het middenveld acteren en is daardoor multifunctioneel”, zo vertelt hoofd jeugdopleiding Rini Coolen via het officiële kanaal. Hij is dan ook zeer in zijn nopjes met de komst van Netten. “Hij valt op door zijn opbouwende kwaliteiten en is daarnaast sterk in de duels en zeer leergierig.”

Netten maakt droomtransfer

Netten, die transfervrij overkomt en zal aansluiten in het beloftenteam, kijkt zelf met veel vertrouwen uit naar zijn tijd in Rotterdam. “Feyenoord is een prachtige club met tevens een grote en trouwe aanhang. Ik hoop me hier verder door te ontwikkelen, belangrijk te zijn voor Onder-21 en ooit de stap naar De Kuip te maken”, aldus het talent.

Moet Feyenoord een directe versterking voor het eerste team halen?

  • Ja, ik vind van wel
  • Nee, zeker niet
524+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie