Feyenoord op zoek naar ‘lek’ binnen spelersgroep

Soccernews

[img align=left]uploads/bosz, peter[/img]De technische staf van Feyenoord is naarstig op zoek naar een ‘lek’ binnen de spelersgroep. De laatste tijd komen er vertouwelijke zaken van de Rotterdammers uit in de media. Technisch manager Peter Bosz reageert furieus: “Als ik zeker weet wie daarvoor verantwoordelijk is, schop ik hem meteen eruit” aldus de technisch manager.

In een ochtendblad viel vanmorgen(woensdag, red) te lezen dat er bij Feyenoord in de kleedkamer spelers zich aan elkaar blijken te ergeren. Zo zouden enkele spelers op basis van hun geloof met een zwembroek aan gaan douchen. Andere spelers uit de selectie zouden die gewoonte hebben overgenomen en dat zou tot (meer) onenigheid leiden tussen de aparte groeperingen binnen de spelersgroep.

Bosz bevestigt noch ontkent het doucheverhaal: “Op zulke beschuldigingen zitten we bij Feyenoord absoluut niet te wachten”, wilde de oud-speler nog wel kwijt. “Ik vind het nogal wat. Je zet hiermee de spelersgroep, de club en de supporters te kakken.”

Coach Erwin Koeman sprak er eveneens schande van. “Dit kan echt niet. Het moet afgelopen zijn met die losse lijntjes naar de media. Spelers moeten in het algemeen niet over elkaar praten. Of het moet positief zijn. Dit lekken moet echt stoppen. We zullen hard ingrijpen als het nog een keer gebeurt.” aldus de oefenmeester.

Bosz vervolgt zijn commentaar: “Ik zeg niet welke maatregelen we hiertegen hebben genomen. Maar neem van mij aan, dat alle spelers nu heel goed weten hoe we het voortaan willen hebben. Want lekken uit de kleedkamer kunnen en willen we absoluut niet accepteren.”

De van FC Groningen overgekomen Danny Buijs sluit zich volledig aan bij Bosz: “Maar ik stoor me helemaal niet aan jongens die niet naakt douchen”, liet de middenvelder droogjes weten. “Voor mijn part zetten ze een helm op. Als ze er in de wedstrijd maar staan.” aldus de middenvelder.

Ook lekte na het UEFA Cup-duel van Feyenoord tegen Levski Sofia de informatie uit dat de van FC Utrecht overgekomen Dwight Tiendalli bijna het vliegtuig had gemist. De spelersgroep bleef op de nieuweling wachten.

Vorig seizoen was er ook al een soort gelijke situatie bij de Rotterdammers. Toen was uitgelekt dat er een groepsgesprek had plaatsgevonden waarin de naar Chelsea vertrokken Salomon Kalou flink door de mangel werd gehaald.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie