Feyenoord ontkracht schandaal na rel op X

Foto: Feyenoord ontkracht schandaal na rel op X

Voorafgaand aan de bekerwedstrijd tussen Feyenoord en AZ (2-0) veroorzaakte een bericht op X enige opschudding. In ieder geval is de lucht geklaard bij Feyenoord: navraag van 1908.nl leert dat de club geen onderwerp van gesprek is.

‘Wij hebben niets te verbergen: naar ons lopen dan ook géén onderzoeken’

X-gebruiker YousFlow hield de gemoederen online flink bezig na zijn bericht woensdagmiddag. Plek 2 Eredivisie gaat héél spannend wordeen met aankomend schandaal #heledagen”, viel er te lezen in de post. Feyenoord staat op dit moment redelijk veilig op plaats twee, maar dit bericht deed anders vermoeden.

Reden voor 1908.nl om het eens uit te zoeken. Het medium schakelde na het zien van de post direct het netwerk in. Intern weet Feyenoord dat de informatie uit de tweet de club uit Rotterdam niet betreft. Vanuit de hoogste leiding binnen Feyenoord blijkt dat financieel alles goed op orde is.

“Komend weekend audit commissie en alles is al 100% goedgekeurd”, schrijft de club in een reactie aan het Feyenoord-medium. “Binnen de club zijn er altijd minimaal drie mensen betrokken bij financiële transacties; daarbuiten houdt de Raad van Commissarissen toezicht. Wij hebben niets te verbergen: naar ons lopen dan ook géén onderzoeken.”

Problemen voor PSV

De roddel betreft Feyenoord dus niet, maar een nieuwe roddel doet alweer de ronde. PSV zou de club zijn waar het X-bericht over gaat. PSV staat momenteel tien punten voor op Feyenoord in de Eredivisie, maar er lijkt aandacht te zijn voor financiële constructies zowel uit het heden als het verleden. Hoewel een puntenaftrek door de KNVB op dit moment zeer onwaarschijnlijk lijkt, kan het in de toekomst een realistisch scenario worden als er bewijs wordt gevonden. Dit is echter nog nergens bevestigd.

Denk jij dat PSV puntaftrek krijgt?

  • Ja, als daar bewijs voor is
  • Nee, dat lijkt me sterk
1014+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie