Feyenoord onthult wedstrijdselectie voor duel in Berlijn

Foto: Feyenoord onthult wedstrijdselectie voor duel in Berlijn

Feyenoord neemt het morgenavond op tegen Union Berlin in de Conference League en de Rotterdammers onthullen vandaag via de officiële kanalen dat er 22 spelers meegaan naar de hoofdstad van Duitsland. De opvallendste naam is die van Mark Diemers.

Denk jij dat Feyenoord van Union Berlin wint? Voeg daad bij woord en win 3 keer je inzet!

De middenvelder kwam dit gehele seizoen immers nog niet in actie voor zijn werkgever. Een vervelende knieblessure speelde hem parten, waardoor oefenmeester Arne Slot geen beroep op hem kon doen. Klaarblijkelijk is Diemers nu wedstrijdfit, getuige het feit dat hij weer onderdeel uitmaakt van de wedstrijdselectie.

Twee weken geleden won Feyenoord voor eigen publiek in De Kuip van Union met 3-1: Luis Sinisterra, Bryan Linssen en Alireza Jahanbakhsh maakten de doelpunten voor de Rotterdammers, die er goed voor staan in groep E van de Conference League. De traditionele Eredivisie-topclub heeft zeven puntjes bij elkaar gesprokkeld en gaan aan kop van de poule.

Politie waakzaam

Er is veel te doen om de uitwedstrijd van de huidige nummer vier van de Nederlandse competitie in Berlijn. De verwachting is namelijk dat meer dan 7000 supporters het duel aangrijpen om richting Duitsland te reizen. De politie aldaar houdt rekening met ongeregeldheden en heeft flink opgeschaald.

De volledige selectie van Feyenoord: Justin Bijlow, Ofir Marciano, Thijs Jansen, Tein Troost, Marcus Pedersen, Lutsharel Geertruida, Marcos Senesi, Tyrell Malacia, Mark Diemers, Luis Sinisterra, Alireza Jahanbakhsh, Orkun Kökcü, Bryan Linssen, Reiss Nelson, Fredrik Aursnes, Gernot Trauner, João Teixeira, Naoufal Bannis, Ramon Hendriks, Guus Til, Jens Toornstra, Cyriel Dessers.

Odds Union Berlin bij bet365: Union 2.25, gelijkspel 3.60, Feyenoord 3.00   

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Moet Dessers speelminuten krijgen?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
154+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie