Feyenoord: ‘Nog niks van Liverpool gehoord over Slot’

Foto: Feyenoord: ‘Nog niks van Liverpool gehoord over Slot’

Maandag werd bekend dat Arne Slot bij Liverpool in beeld is als opvolger van Jürgen Klopp. Slot en zijn management zijn op de hoogte van de interesse van de Engelse topclub, maar Feyenoord hoorde nog niets vanuit Noord-Engeland. Dennis te Kloese heeft bij Voetbal International antwoord gegeven op de interesse in Slot.

Dennis te Kloese over Liverpool-interesse voor Arne Slot

Op het moment dat Liverpool zich officieel meldt, zal Feyenoord het doorlopende contract van hun succesvolle trainer gebruiken als verweer. In werkelijkheid kan de Rotterdamse club vragen wat het maar wil. Slot heeft eerder laten weten te hopen op begrip mocht een absolute topclub zich aandienen, maar dat moment is nog niet gekomen, aldus Dennis te Kloese. “We wachten het af”, zegt de algemeen directeur.

Desalniettemin is het duidelijk dat Slot internationaal hoog aangeschreven staat. Er is toenemende interesse vanuit de Premier League, vooral nu het waarschijnlijk is dat er binnenkort vacatures zullen ontstaan bij grote clubs. In Duitsland zoeken ze bij Bayern naar een nieuwe trainer, maar ook in de Premier League wordt deze zomer ook een aardverschuiving verwacht. Zo kan het zomaar zijn dat Erik ten Hag vertrekt bij Manchester United. Ook is de positie van Mauricio Pochettino bij Chelsea allesbehalve zeker.

Vorige zomer was er ook al flinke belangstelling vanuit Engeland voor Slot. De oefenmeester zei nee tegen Crystal Palace en Leeds United, maar sprak wel met Chelsea en Tottenham Hotspur. Met die laatste was de oud-prof uit Bergentheim erg concreet, maar hij blies de transfer af om bij Feyenoord te blijven.

Moet Feyenoord Slot laten gaan?

  • Ja, zeker voor een goed bedrag.
  • Nee, Slot moet blijven.
138+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie