‘Feyenoord niet meer de ploeg van verleden jaar, PSV favoriet’

Foto: ‘Feyenoord niet meer de ploeg van verleden jaar, PSV favoriet’

Aad de Mos verwacht dat PSV zondagmiddag de grootste kans maakt om tegen Feyenoord een zege te behalen. De analist vertelt bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN dat de Rotterdammers kwaliteit hebben ingeleverd.

Feyenoord voetballend minder dan vorig seizoen

Feyenoord staat na een stroeve start op de tweede plaats in de Nederlandse competitie en won afgelopen maand onder meer een topduel met AZ. Ook Excelsior werd verslagen, al ging het moeizaam (2-4 zege). “Daarin zag je al: Feyenoord is niet meer het Feyenoord van verleden jaar. Er zijn veel mutaties. Dat begint al met de keepers, maar ook achterin”, oordeelt De Mos.

Afgelopen dinsdag ging de ploeg van Arne Slot onderuit in de Champions League. Atlético Madrid bleek met 1-3 te sterk te zijn, waardoor Feyenoord de volgende ronde in het miljardenbal op zijn buik kan schrijven. De regerend landskampioen plaatste zich wel voor de knock-outfase van de Europa League.

De Mos ook kritisch op PSV

Het geeft enigszins vertrouwen voor de komende maanden. De Mos denkt echter dat PSV een stapje verder is. De club plaatste zich voor de achtste finale van de Champions League en staat nog altijd zonder puntverlies bovenaan in de Eredivisie. De Eindhovenaren reizen dan ook als favoriet naar De Kuip af.

Hoewel de Mos verwacht dat PSV in de havenstad sterker zal zijn, is hij ook kritisch op de ploeg van Bosz. “(Walter, red.) Benítez vind ik geen grote keeper bij PSV. Ik noem het altijd een buikvaller. Ik vind nog steeds (Joël, red.) Drommel beter. Het zal afhangen van details en ik zie PSV toch als favoriet.”

Heeft De Mos gelijk?

  • Ja, ik vind van wel
  • Nee, zeker niet
76+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie