Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Oostenrijk
25 juni 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Feyenoord introduceert nieuw investeringsplan

Soccernews

Eric Gudde, algemeen directeur van Feyenoord, heeft dinsdagmiddag tijdens zijn nieuwjaarsrede in Rotterdam een nieuw investeringsmodel van de club geïntroduceerd. In het nieuwe plan kunnen investeerders participeren in talentvolle spelers die nog door Feyenoord moeten worden gehaald.

”Het gaat de goede kant op met Feyenoord, maar de club moet nog steeds goed op het geld letten”, aldus Gudde. ”Er is enige investeringsruimte en dat is heel lang geleden. Op de korte termijn is er weliswaar financieel al iets meer stabiliteit, maar er zijn nog steeds schulden en Feyenoord moet nog steeds zeer scherp op de knip letten en vooral geen onverantwoorde uitgaven doen om niet weer in de gevarenzone te komen.”

Gudde legde verder nog uit hoe Feyenoord het precies voor ogen heft met het nieuw te bouwen stadion. ”Het stadion moet nationaal, maar ook internationaal onderscheidend zijn. Nationaal, omdat clubs als AZ, Heerenveen, Groningen door hun nieuwe stadions zichtbaar dichterbij komen met hun begrotingen. En internationaal, om bij welke ontwikkelingen van Europees voetbal dan ook, te kunnen aanhaken.”

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie