‘Feyenoord breekt transferrecord met komst Uruguayaans talent’

Foto: ‘Feyenoord breekt transferrecord met komst Uruguayaans talent’

Feyenoord en Liverpool Montevideo zijn tot een akkoord gekomen over de transfer van Luciano Rodriguez. Dat meldt het Braziliaanse medium Globo dinsdagavond.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Feyenoord smijt met centen en verbreekt het record uit 2022

Volgens berichten van Globo zal Feyenoord tien miljoen euro betalen voor Rodriguez, waarbij het zeventig procent van de transferrechten verwerft. Bovendien kunnen er nog eens drie miljoen euro aan potentiële bonussen bijkomen. Volgens Cahe Mota, verslaggever van Globo, zijn Feyenoord en Montevideo bezig met het afronden van de laatste details. Een van de belangrijkste zaken is de zorgvuldige planning van de medische keuring voor de twintigjarige aanvaller.

Eerder deze week werd al aangekondigd dat Feyenoord en Rodriguez een principeakkoord hadden bereikt over een contract. Nu lijkt de transfer al voor het grootste deel rond te zijn, en dat is goed nieuws voor de Rotterdammers. Met het binnenslepen van Rodriguez troeft de Rotterdamse ploeg clubs als River Plate en Benfica af. Details over het contract van de twintigjarige aanvaller zijn nog niet bekend.

Transferrecord

Mochten de Braziliaanse journalisten bij Globo hun feiten op orde hebben, zou dat betekenen dat Feyenoord zijn eigen transferrecord verbreekt met de transfer voor Rodriguez. De Rotterdammers betaalden in 2022 8,3 miljoen euro voor David Hancko. De transfer van Rodriguez kost (exclusief bonussen) bijna twee miljoen euro meer.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie