Feyenoord-boegbeeld tekent voor twee jaar bij

Foto: Feyenoord-boegbeeld tekent voor twee jaar bij

Feyenoord Vrouwen 1-verdedigster Celainy Obispo tekende vrijdagochtend een nieuw contract bij de club van haar dromen. Het Meisje van Zuid blijft daardoor tot 2026 verbonden aan de club.

Manon Melis content met verlenging steunpilaar

De prestaties van de Feyenoord Vrouwen 1 zijn de tweede seizoenshelft met rasse schreden vooruit gegaan en dat blijft Coördinator Vrouwenvoetbal van Feyenoord natuurlijk niet onopgemerkt. Het seizoen loopt met nog een paar wedstrijden te gaan ten einde en dus is het zaak de sterkhouders binnenboord te houden. Melis laat zich op de clubkanalen uit over de verlenging van Obispo. “Celainy heeft zich het huidige seizoen dermate positief ontwikkeld dat zij een van de sterkhouders van Feyenoord Vrouwen 1 is geworden. De onverzettelijkheid die ze iedere wedstrijd weer weet uit te stralen is iets wat haar kenmerkt en waar wij heel blij mee zijn. Voor ons is Celainy het gezicht van Feyenoord Vrouwen 1.”

Feyenoord als tweede thuis

Obispo is er sinds de intrede van Feyenoord Vrouwen 1 in de Eredivisie bij. Tot op heden speelde zij 63 officiële wedstrijden voor de Rotterdammers. Ook zij spreekt zich uit via het medium van Feyenoord. “Feyenoord voelt voor mij als mijn tweede thuis waardoor ik er extra trots op ben dat ik mijn contract met twee jaar heb mogen verlengen. “De club betekent ontzettend veel voor mij en ik zie de stappen die we de laatste maanden met het team hebben weten te neerzetten als iets positiefs. Deze mooie ontwikkelingen willen we het nieuwe seizoen uiteraard graag doorzetten. Ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om daar mijn bijdrage aan te kunnen leveren.”

Kunnen de Feyenoord Vrouwen komend seizoen aanhaken bij de top 4?

  • Ja
  • Nee
59+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie