Fantastisch nieuws voor Hélène Hendriks

Foto: Fantastisch nieuws voor Hélène Hendriks

Aan Hélène Hendriks de loodzware taak om de zwaargewichten van Vandaag Inside te vervangen tijdens hun vakanties. De blondine doet dat met haar eigen De Oranjezomer en is deze week geweldig begonnen, zo constateert kijkcijferexpert Tina Nijkamp.

Vliegende start voor De Oranjezomer van Hélène Hendriks

Hendriks is Linda de Mol en Wendy van Dijk al voorbij en nu hét vrouwelijke gezicht van SBS, stelt Nijkamp op haar eigen analysekanaal. De Oranjezomer trapte af met ruim 800.000 kijkers en daarmee een marktaandeel van meer dan 20%. “Hélène kan terugkijken op geslaagde kijkcijfers voor dit eerste seizoen van De Oranjezondag. Het scoorde ook beter dan Wie van de Drie dat vorig jaar op dat tijdstip stond.”

Wie van de Drie was van Wendy van Dijk, die pas op de plaats moet maken voor Hendriks. “Het lijkt me vrijwel zeker dat De Oranjezondag terugkomt (wellicht wel met een ander decor) in het najaar. Het is én een mogelijkheid om Hélène in een vast schema op SBS 6 te zien, naast haar werk voor Ziggo, én het is niet al te duur, een talkshow.”

“Om 21.30 uur neemt ze moeiteloos de plek in van VI en scoort na het Journaal en Half Acht Nieuws zelfs het beste van de hele dag: 1,033 miljoen kijkers en 22,0 procent marktaandeel in de commerciële doelgroep 25 tot 54 jaar”, somt Nijkamp de cijfers van Hendriks tot slot op.

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Kijk jij naar De Oranjezomer?

  • Ja
  • Nee
3006+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie