Faber stapt op bij Jong PSV

Soccernews

[img align=left]uploads/psvlogo[/img]Ernest Faber is teleurgesteld in zijn grote liefde PSV. De oud-speler is boos over het jeugdbeleid van de club, en kondigde zijn vertrek aan.

Volgens de oud-speler neemt de Eindhovense clubleiding het beloftenteam niet serieus. ,,Vorig seizoen heb ik aangegeven dat er spelers bij moesten komen. De selectie was te klein en er was onzekerheid over de beschikbaarheid van spelers van het eerste. Zo kon ik geen talenten klaarstomen.

Telkens stelde de club mij nieuwe spelers in het vooruitzicht. Ik dacht dat men Jong PSV eindelijk serieus ging nemen. Die afspraak is alleen niet nagekomen. Ik voel me een echte PSV’er, maar op deze manier wilde ik niet doorgaan”, uitte Faber zijn frustraties.

Wat Faber ook pijn deed, is het feit dat er na 23 jaar trouwe dienst geen andere functie binnen de club was voor hem. ,,Ik was bereid om een ander jeugdelftal te trainen, maar volgens de technische leiding was er niks beschikbaar. De club moet er wél voor waken dat het echte clubmensen bij zich houdt en haalt”, waarschuwt Faber.

Zijn opvolger bij Jong PSV is in ieder geval wel iemand met een Eindhovens verleden, zij het maar voor anderhalf jaar. Anton Janssen speelde in 1987 en 1988 voor de club. Hij won in die periode onder andere de Europacup 1.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie