Elkhattabi ontkent: “Ik stop niet met voetbal”

Soccernews

Ali Elkhattabi heeft vandaag in een reactie in [i]Voetbal International[/i] ontkent dat hij zou stoppen met voetbal. Het AD publiceerde dit bericht vandaag, maar dat is volgens Elkhattabi dus foutief. Er is wel een kans dat Elkhattabi, maar dat moment is nu nog niet aangebroken. Mocht er nog een mooie club zich voor hem melden, dan hangt de Marokkaan zijn voetbalschoenen echt niet aan de wilgen.

“Ik sta absoluut open voor een club. Bij een goede aanbieding wil ik best nog een paar jaar voetballen.” Afgelopen zomer kreeg de spits een aanbieding van NAC Breda, maar beide partijen kwamen er niet uit op de financiële voorwaarden. Verder meldde zich geen club voor Elkhattabi. De spits wilde nog wel uitkomen voor zijn oude club Sparta Rotterdam, maar die trokken Yannis Anastasiou aan van Ajax.

Afgelopen seizoen kwam Elkhattabi uit voor RBC Roosendaal. Die club degradeerde en Elkhattabi kreeg geen nieuw contract aangeboden. De Brabantse club huurde de aanvaller van AZ voor doelpunten, maar in negentien duels voor de Roosendalers kwam de Marokkaan slechts tot één doelpunt. Zijn laatste wedstrijd tot nu toe was uitgerekend tegen Sparta Rotterdam.

Probleem voor de Marokkaan is echter zijn vliegangst, waardoor de clubs die regelmatig Europees voetbal spelen geen heil zien in hem.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie