‘Dreun voor Wilfred Genee’

Foto: ‘Dreun voor Wilfred Genee’

Wilfred Genee heeft donderdagavond de Gouden RadioRing aan zijn neus voorbij zien gaan. De presentator van Vandaag Inside was met zijn programma The Friday Move (BNR Nieuwsradio) genomineerd voor de prijs, maar zag De 538 Ochtendshow van Tim Klijn uiteindelijk de ring in de wacht slepen. Johan Derksen heeft zich echter ongelofelijk gestoord aan de prijsuitreiking.

Genee loopt prestigieuze prijs mis

De beelden van de prijsuitreiking, die donderdagavond in Hilversum plaatsvond, werden getoond in de uitzending van Vandaag Inside. René van der Gijp deelde na het zien van de beelden een cynisch sneertje uit aan Genee. “Dat zijn jouw oude sidekicks!”, waarmee Van der Gijp doelde op Niels van Baarlen en Rick Romijn, die co-presentator zijn bij De 538 Ochtendshow. “Ja, die zijn nu bij Tim Klijn, die ook die andere prijs gewonnen heeft”, reageerde Genee.

Derksen ging vervolgens in op de awardshow, die volgens hem nergens op leek. “Ik heb nog nooit zo’n slechte show gezien. Die jongen die het presenteerde kon niet presenteren, en de zaal zat vol nobodies.” De woorden van Derksen krijgen bijval van tafelgast Rutger Castricum. “En dan wint er iemand die wij allemaal niet kennen.”

Sportief reagerende Genee

Genee reageerde echter sportief op de winst van Tim Klijn. “Die doet het al wel een tijdje, hoor.” Al stelt Genee vervolgens wel dat hij een uitgelezen kans heeft laten liggen om dit jaar te winnen. “We hadden hem nu moeten winnen met BNR, want nu winnen we nooit meer. Ik ga niet nog een keer vijftien jaar door…” Dat roept vraagtekens op bij Castricum, die vraagt of Genee overweegt om te stoppen. “Nee, ik ga nog wel een tijdje door.”

Had Genee de prijs moeten winnen?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, 538 ochtendshow is de terechte winnaar
2706+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie