‘Dreun voor Hélène Hendriks’

Foto: ‘Dreun voor Hélène Hendriks’

Is er slecht nieuws op komst voor Hélène Hendriks? In tegenstelling tot haar vorige programma’s lijkt De Oranjezondag geen succesnummer en dat blijft mogelijk niet zonder consequenties.

De Oranjezondag wankelt nadrukkelijk

Victor Vlam stelt in de podcast De Communicado’s: “Dat programma strompelt naar de finish, maar eigenlijk is het niet echt een finish, want daarna begint vrijwel direct De Oranjezomer. Ik denk dat het inderdaad niet goed gaat met het programma. Het is inderdaad een aanzienlijk minder programma zoals al veelvuldig is gezegd. We hebben het over de rol van Rutger (Castricum, red.) gehad, die eerst té aanwezig was en vorige week totaal áfwezig was.”

Castricum mist een middenweg. “Maar ik denk ook dat we wel eerlijk moeten zijn daarin dat Hélène niet voldoende daar presteert”, aldus de tv-deskundige. “Zij is de presentator van dat programma en wordt buiten schot gehouden, maar dat is wat mij betreft niet terecht. Als de kritiek is dat Rutger Castricum te aanwezig is, dan is het ook de rol van de presentator om te zorgen dat hij níet te aanwezig is en andere mensen meer aan bod komen.”

Genee als voorbeeld

Wilfred Genee beheerst dat beter. “Eén van de dingen die Wilfred als presentator van VI sterk maakt, is dat hij niet alleen de presentator is, maar ook de eindredacteur en regisseur. (…) Hij leidt het programma steeds in goede banen. Dat is iets wat Hélène simpelweg veel minder goed beheerst. Aangezien ze wel hetzelfde programma heeft als Wilfred, of in elk geval een kopie daarvan heeft, is het wel belangrijk dat ze dat leert.”

Vlam besluit: “Het probleem met Hélène is dat ze nog steeds relatief onervaren is als talkshowpresentator. Het kwam tot nu toe allemaal aanwaaien, het succes, maar dat is nu wat minder. Het nadeel van het succes van De Oranjezomer is dat ze onvoldoende hebben geïnvesteerd.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Gaat dit een probleem worden?

  • Ja
  • Nee
4654+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie