‘Donkere wolken pakken zich samen voor Wilfred Genee’

Foto: ‘Donkere wolken pakken zich samen voor Wilfred Genee’

Wilfred Genee boekt met Vandaag Inside dagelijks grote successen qua kijkcijfers, maar met zijn andere programma Veronica Offside gaat het een stuk moeizamer. Ook afgelopen maandag werd de voetbaltalkshow weer matig bekeken.

Tina Nijkamp vreest voor toekomst slecht bekeken Veronica Offside

Aan tafel zaten Wim Kieft, Jan Boskamp en Wesley Sneijder. Kijkcijferexpert Tina Nijkamp voorspelde al dat de start van De Oranjezondag vervelende gevolgen zou krijgen voor Veronica Offside; dat is ook gebeurd. Waar Hélène Hendriks op zondag bijna een miljoen kijkers scoorde, ging dat op maandagavond een stuk minder.

“Het was vandaag weer een grote teleurstelling voor Wilfred Genee, want zijn Veronica Offside scoort dus helemaal niet meer. Dat scoort elke week eigenlijk rond de 200.000 kijkers, en vorige week had het zelfs maar 181.000 kijkers. En nu De Oranjezondag met Hélène Hendriks dus heel goed scoort helpt dat ook niet”, zegt Nijkamp.

‘Kijkcijfers Veronica Offside gewoon niet goed genoeg’

Nijkamp vervolgt: “Ook gisteren stond het programma niet in de top-zestig van best bekeken programma’s, dat ziet er zorgelijk uit. Als dat niet verbetert, dan kan het zomaar zo zijn dat die sponsor helemaal geen zin meer heeft in Veronica Offside en zegt: ‘Wij gaan naar De Oranjezondag‘.. Het zou best zo kunnen zijn dat SBS ook in het najaar, na de grote sportzomer denkt: ‘Wij gaan op zondag gewoon lekker een talkshow doen om 21.30 uur’.”

“Het is een relatief goedkoop programma en het levert met zulke kijkcijfers extra veel geld op. Voor Wilfred Genee lijken zich donkere wolken samen te pakken voor zijn Veronica Offside Waarschijnlijk zal hij dat nog wel ontkennen, maar de kijkcijfers moeten wel omhoog, want dit is gewoon niet goed genoeg”, aldus Nijkamp tot slot.

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Kijk jij naar Veronica Offside?

  • Ja
  • Nee
4778+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie