‘Doek valt voor Ten Hag na trieste vertoning’

Foto: ‘Doek valt voor Ten Hag na trieste vertoning’

Manchester United verloor zaterdagmiddag met 2-0 van West Ham United, waardoor de druk op coach Erik ten Hag nóg verder toeneemt. Ook boegbeeld Paul Scholes ziet het somber in voor de Tukkerse coach.

Paul Scholes ziet ‘één groot probleem’ bij Manchester United

“Ze hebben één groot probleem, doelpunten maken is volgens mij het grote issue“, zegt Scholes bij TNT Sports. “We wachten nu al vier wedstrijden op een treffer, en het elftal weet eigenlijk niets te creëren.” In Londen kwam United amper tot het doel van West Ham. “Ik kan me geen redding van de West Ham-keeper in de tweede helft herinneren.”

En dat is grotendeels de schuld van Ten Hag, vindt Scholes. “Ik denk dat het voor een voetbaltrainer het makkelijkst is om het team defensief solide neer te zetten. Het is voor een coach het moeilijkst om zijn elftal aan het scoren te krijgen. Je kunt niet in hun hoofd kruipen, je kunt de bal niet voor ze passen en je kunt hun beslissingen op beslissende momenten niet voor ze maken, dat moet uit henzelf komen. In het verleden zag je die kwaliteit, maar op dit moment is daar een serieus gebrek aan.”

‘Trieste vertoning’

De Daily Mail stelt verder dat het tijd is om hard in te grijpen. “Hoe lang kan dit doorgaan? Het is verschrikkelijk om te zien hoe United speelt. Opnieuw. Als je verliest, ga dan strijdend ten onder, stroop de mouwen op. Dit was een trieste vertoning.”

Man Utd is beter af zonder Ten Hag

  • Eens
  • Oneens
14992+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie