‘Dissonant Braaf kan Dortmund inruilen voor Serie A’

Foto: ‘Dissonant Braaf kan Dortmund inruilen voor Serie A’

Borussia Dortmund laat na een half jaar het Nederlands toptalent Jayden Braaf alweer vertrekken. De twintigjarige aanvaller zou zich na zijn komst van Manchester City in het afgelopen half jaar onmogelijk hebben gemaakt bij de Duitse topclub. Uit Italië is er al interesse om Braaf over te nemen.

Volgens Kicker zou Dortmund niet alleen teleurgesteld zijn in de prestaties van Braaf op het veld, maar ook daarbuiten. De aanvaller kwam zevenmaal in actie voor het tweede elftal van BVB, maar kwam daarin niet tot scoren. De Bundesliga-club zou zich echter ook gestoord hebben aan het gedrag van de Nederlander, die regelmatig de regels aan zijn laars zou hebben gelapt en meerdere keren te laat zou zijn gekomen.

Het Duitse medium meldt dat Dortmund helemaal klaar is met Braaf, nadat hij ook tijdens het trainingskamp in Belek een ongeïnteresseerde houding toonde. De Duitsers willen Braaf dan ook graag slijten en overwegen daarbij ook een definitieve verkoop. Volgens transferexpert Fabrizio Romano zouden onder andere Hellas Verona en Udinese geïnteresseerd zijn in het overnemen van Braaf. De aanvaller werd eerder in zijn periode bij Manchester City al eens verhuurd aan Udinese.

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 22 januari 2023 15:31.

Denk jij dat Braaf nog gaat slagen in het profvoetbal?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, die gaat een vroegtijdig einde van zijn carrière tegemoet
53+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie