Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Poland

-

Netherlands
16 juni 15:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

‘Déze Eredivisieclub ligt op pole-position voor Nordin Amrabat’

Foto: ‘Déze Eredivisieclub ligt op pole-position voor Nordin Amrabat’

Nordin Amrabat wil komende zomer graag terugkeren in de Eredivisie, dat maakte de 36-jarige aanvaller vorige week zelf bekend. En in de Griekse media circuleert nu het bericht dat de gesprekken met sc Heerenveen zijn geopend. Hij staat nog onder contract bij AEK Athene.

‘Premature interesse sc Heerenveen in Nordin Amrabat’

Clubwatcher Reon Boeringa van Voetbal International reageert op die geruchten: “In Griekse media wordt de naam van Nordin Amrabat vandaag gekoppeld aan SC Heerenveen. Niet uit de lucht gegrepen, maar ook nog dermate prematuur dat er verder eigenlijk nog niets over te zeggen valt. Wordt mogelijk vervolgd.”

En Sander de Vries, journalist van de Leeuwarder Courant, tweet nog: “Heerenveen heeft onlangs een gesprek gevoerd met Nordin Amrabat. Niet de topprioriteit voor de club, maar hij wordt wel als een interessante optie gezien. Club wil zich eerst richten op een linksbuiten achter Osame Sahraoui.”

Carrière als globetrotter

De voetballer begon ooit in de jeugdafdeling bij Ajax en kwam bij FC Omniworld (tegenwoordig Almere City) in het betaalde voetbal terecht. Vervolgens speelde hij in Nederland voor VVV-Venlo en PSV. De Eindhovenaren verliet hij in de winter van 2011 om een avontuur aan te gaan bij het Turkse Kayserispor.

Sindsdien kwam hij nog uit voor Galatasaray, Málaga CF, Watford, CD Leganés, Al-Nassr FC en AEK Athene. Deze zomer beschikt hij over een aflopend contract en daar hoopt hij gebruik van te maken. Amrabat vindt het hoogtijd om weer in Nederland te gaan voetballen, waar hij nog een aantal jaar hoopt te spelen.

‘Tijd om terug naar Nederland te gaan’

“Ik heb 12,5 jaar in het buitenland gespeeld. Nu is het tijd om terug naar Nederland te gaan. Ik heb met twee clubs gesproken en twee hebben gebeld. Ik praat met iedereen”, zo vertelt hij daarover in gesprek met Sports365. Ook FC Utrecht, PEC Zwolle en Heracles Almelo werden al aan hem gelinkt.

Zou Amrabat nog steeds een versterking kunnen zijn voor Heerenveen?

  • Ja
  • Nee
157+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie