Derksen wijst ‘redder’ aan: “Oranjezondag heeft één man hard nodig”

Foto: Derksen wijst ‘redder’ aan: “Oranjezondag heeft één man hard nodig”

Johan Derksen is niet te spreken over de ontwikkeling van De Oranjezondag. De analist van Vandaag Inside vindt dat de wekelijkse talkshow van Hélène Hendriks ‘te veel giechelen en te weinig inhoud’ is geworden.

Johan Derksen: ‘Jack van Gelder de redder van De Oranjezondag’

“Ik heb zitten kijken en we gunnen haar altijd alles. Maar de kijkcijfers zijn fantastisch, dus daarvoor hoeven we het niet te doen”, begint Derksen. “Maar ik heb het idee dat van buitenaf, de eindredactie en wat hotemetoten van Talpa inhoudelijk eraan zitten te drukken. Dan wordt het heel druk, want dat zijn de mensen die vinden dat ze verstand van televisie hebben.”

“Ik zat zondag te kijken en ik dacht: ik zit naar de goednieuwsshow te kijken. Dit programma heeft één man hard nodig, en dat is Jack van Gelder. Dat is de redding die het gesprek een andere wending geeft. Die gaat niet mee zitten ginnegappen”, zegt Derksen over Van Gelder, die volgende week weer te gast zal zijn in De Oranjezondag.

Reactie Hélène Hendriks

Hendriks reageert op de kritische noten: “Even los daarvan: de eerste tien minuten, daar kan ik best inkomen. Sommige kritiek: kan ik ook best inkomen. Maar daarna was er inhoudelijk niks mis mee, vind ik. Natuurlijk kun je schaven, maar het belangrijkste is: ik merk dat mensen binnen Talpa in paniek raken. En op het moment dat je een beetje kritiek krijgt, moet je niet van koers wijzigen maar moet je gewoon doorgaan. Dat gaan we dus ook doen.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Eens met Derksen?

  • Ja
  • Nee
805+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie