Derksen onthult ‘nare’ reden voor Vandaag Inside-afwezigheid

Foto: Derksen onthult ‘nare’ reden voor Vandaag Inside-afwezigheid

Johan Derksen schitterde donderdag door afwezigheid bij de talkshow Vandaag Inside. De Snor had zich ziek gemeld wist presentator Wilfred Genee eerder te melden, maar vrijdag zat Derksen er weer. In het programma onthulde Derksen de echte reden voor zijn afwezigheid op donderdag.

Derksen onthult reden voor afwezigheid bij Vandaag Inside

“Ik heb iets heel naars meegemaakt”, begint Derksen vrijdag bij Vandaag Inside met zijn uitleg over zijn afwezigheid. “Ik heb een liesbreuk, al jaren”, vervolgt de voetbalanalist, die vanwege omstandigheden daar in het ziekenhuis niet aan behandeld is. “Ik kwam met de coronatijd in het ziekenhuis, toen zeiden ze dat ze daar geen ruimte voor hadden.”

Derksen vertelde dat hem vanuit het ziekenhuis werd geadviseerd om contact op te nemen zodra het pijn begon te doen. Dat bleek donderdag het geval te zijn. “Ik zit gisteren (donderdag, red.) in de auto en er zit een darm klem. Je wil niet weten hoe veel pijn dat doet. Je kunt niet meer zetten. Ik was zeiknat van het zweten. Toen ben ik naar huis gegaan en op bed gaan liggen. In een keer was het over”, onthulde Derksen, die aangaf blij was om weer terug te zijn aan tafel bij de talkshow.

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Fijn dat Derksen weer terug is bij Vandaag Inside?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat vind ik niet
366+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie